10 Μαρ 2010

Τι γίνεται στον Πόρο??




Καταγγείλετε Προτείνετε, Προστατέψτε τον Πόρο

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ??

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλο Νεώριο Πόρου. Παράνομα κατασκευασμέμη προβλήτα. Απο ποόν???

Unknown είπε...

Πολύ καλή κίνηση!!
Ας ελπίσουμε ότι θα "δουλέψει" και ότι οι "άρχοντες" του τόπου θα λάβουν σοβαρά υπ' όψιν τους τις καταγγελίες που θα γίνονται.

Ανώνυμος είπε...

Πόρος 2010
Η οικονομική κρίση προκλήθηκε απο εσάς, τα χρήματα που λείπουν εσείς τα έχετε. καποτε θα τα επιστρέψετε.

Πόρος το νησί του Ποσειδώνα. Ένας όμορφος τόπος για να ζουν άνθρωποι που αγαπούν τη ζωή. Θρύλοι από την Ελληνική μυθολογία ,αρχαίοι πολιτισμοί, βυθισμένες πόλεις, νεώτερη Ελληνική ιστορία. Πλούσιες θάλασσες, δυνατοί άνεμοι, πεύκα, λεβάντα και χρώματα παντού.. θα μπορούσε να είναι ένας μικρός παράδεισος, όμως δεν είναι!
Άνθρωποι σκεπτικοί, κατσούφηδες, τρέχουν διαρκώς να προλάβουν… αβεβαιότητα, άγχος, φόβος. Άνθρωποι που ξέχασαν που έκρυψαν τα όνειρα τους, παίζουν ρόλο κομπάρσου στην αυλή του κυρίου.
Πρόεδροι, διευθυντές, δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, σύμβουλοι και γραμματείς, παρατάσσονται μεγαλοπρεπώς σε παρελάσεις, διαλέξεις και δωρεάν γεύματα.
Άρχοντες απαίδευτοι ατάλαντοι αναποφάσιστοι, Κρατάνε κρυμμένα τα όνειρα μας και διώχνουν το κακό με ξόρκια και προσευχές
Χαίρομαι που από αυτό το βήμα μπορώ να πω τη γνώμη μου ελεύθερα και ελπίζω αυτό να οδηγήσει σε κάτι καλό.
Βέβαια δεν είναι όλοι τους ίδιοι, κάποιοι δημόσιοι λειτουργοί είναι έντιμοι, όμως δεν φτάνει
Ένας μη προνομιούχος πολίτης

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχω να κάνω καμία καταγγελία, δεν ξέρω και πολλά, όμως θα συμφωνήσω στο ότι το νησί διαθέτει πολλά στοιχεία, που με τους κατάλληλους χειρισμούς θα αλλάξουν τη ζωή των κατοίκων, προς το καλύτερο !! Τα ευαίσθητα σημεία: (Προστασία και αξιοποίηση περιβάλλοντος, βελτίωση κυκλοφοριακού- συγκοινωνιακού, βελτίωση -οργάνωση συντεχνιών, προβολή.)
leo

Unknown είπε...

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!
Μας έπνιξαν τα σκουπίδια και η βρώμα.
Δεν φτάνει που όλο τον Χειμώνα δεν καθαρίζει κανείς τους δρόμους και τις παραλίες (τον χειμώνα βλέπεις δεν υπάρχουν τουρίστες η...ψηφοφόροι από την Αθήνα για να δουν τα χάλια μας), γεμίσαμε και από κλαδιά που οι διάφοροι βάζουν μαζί με τουαλέτες, ντουλάπες, ηλεκτρικές κουζίνες και πολλά άλλα αντικείμενα, δίπλα στους σκουπιδοτενεκέδες,περιμένοντας τον Δήμο να τα μαζέψει και του οποίου η παρουσία του είναι αισθητή με την απουσία του.
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!
Σεβαστείτε αν μη τι άλλο τους ανθρώπους που σας έκαναν με την ψήφο τους "άρχοντες" αυτού του τόπου και εκτελέστε τα καθήκοντα σας έστω και στο ελάχιστο όπως π.χ να μαζεύετε τα σκουπίδια και να καθαρίζετε τους δρόμους.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΩΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΗΔΩΝ ΣΤΟ ΠΟΡΟ. ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ. ΝΑ ΑΝΑΣΥΓΚΟΤΗΘΕΙ ΤΟ Α.Τ. ΠΟΡΟΥ.ΝΑ ΕΞΥΓΙΑΝΘΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ(ΦΕΡΥ-ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ-ΤΑΞΙ).
ΝΑ ΚΟΠΕΙ Η ΑΓΡΑ ΤΩΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ(ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ).ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ. ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ.ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ.
ΓΙΩΡΓΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ. ΟΛΟ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.
Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ, ΤΑΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ. ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΠΙΑ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ.
ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Τι γίνεται με τα βιβλιάρια υγείας ποιός τα υπέγραψε??

ΒΑΣΙΛΗΣ είπε...

Οι μισοι στο νησι εχουν πλαστα βιβλιαρια υγειας. Ταριφα 20-30 ευρω το κοματι.κεντρο υγειας γαλατα, πικπα πορου

Ανώνυμος είπε...

τι γίνεται με το λιμενικο ταμείο του Πόρου.ποιόσ θα τους πετάξει έξω να ξεβρωμίσει ο τόπος???