16 Μαρ 2010

Ξυπνήστε Ω Ελληνες

http://www.youtube.com/watch?v=AbH1JsOTInk


Το βίντεο ξεκινάει με τους δύο Έλληνες κυρίους να αναλώνονται στις κλασικές νεοελληνικές κουτοπόνηρες αναλύσεις περί της τραγικότητας και της σοβαρότητας της κατάστασης, πόσο οργισμένος είναι ο κόσμος, τα σκληρά τα μέτρα..., ότι πρέπει να τακτοποιήσουμε τα οικονομικά μας, (με ενδιάμεσα κάποια σπαρταριστά στιγμιότυπα) ότι αυτοί που διαδηλώνουν δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα της δυσαρέσκειας, ότι πρέπει να δεχτούμε την κατάσταση και ότι ΓΙΑ ΟΛΑ φταίει ο λαός και λοιπά και λοιπά και λοιπά. Πλήρη ταύτιση και συνεννόηση, προφανώς μιλημένοι και προετοιμασμένοι από τους "δικούς" μας εδώ και στην Ευρώπη.

Και μόλις τελειώνουν οι νεοελληνικές δικαιολογίες, παραλαμβάνει ο Keiser και τους κάνει ΡΕΖΙΛΙ!

Και δείτε τι έγινε! Ο άνθρωπος, εξερράγη! ΕΞΕΡΡΑΓΗ για πράγματα που έπρεπε να έχουμε επαναστατήσει

Ξεφτιλίσαμε τον πολιτισμό μας, ανεβάσαμε κλέφτες στην εξουσία για μια υποψία θεσούλας. Ως που θα κατρακυλήσουμε? Ας περισώσουμε όση αξιοπρέπεια μας έχει απομείνει. Μας αξίζει μια καλύτερη μια δικαιότερη κοινωνία.



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πουλήσαμε την αξιοπρέπεια μας για να σφίξουμε το χέρι του βουλευτή που, ίσως μας φέρει πελάτες στο μαγαζί η μας βαφτίσει το παιδί. Παίξαμε το παιχνίδι τους και φαγωθήκαμε μεταξύ μας, ενώ εκείνοι έτρωγαν και έπιναν το κόπο μας. Τους ζητωκραυγάζαμε στους κενούς τους λόγους, γεμίζοντας τα παιδιά μας απορίες.
Γελούσαμε με τον (Μακαρίτη Καρότο) που έπιανε φιλίες με την Παναγιά και μείς χειρότεροι φιλίες με τους κλέφτες.
Γιάννης

PAPADAKIS είπε...

Στις Φανές της Ρόδου, μια παρέα νέων, με πρωτεργάτη τον σχεδιαστή Λουκά Νικολίτση, αποφάσισε να αλλάξει την όψη του χωριού. Τα νέα παιδιά παραμέρισαν τις «αρχές» και τους «ανευθυνοϋπεύθυνους», πήραν μπογιές και πινέλα και μεταμόρφωσαν κάθε σοκάκι. Έβαψαν προσόψεις, παντζούρια, πλακόστρωτα, περβάζια, σκαλιά, γλάστρες, τοίχους, καμινάδες, κ.ά.

Έκαναν πράξη αυτό που λένε οι φαντάροι μεταξύ του, όταν γίνονται εργασίες καθαριότητας στα στρατόπεδα λίγο πριν έρθουν οι επίσημοι για το Πάσχα: «ό,τι δεν κουνιέται το βάφουμε και ό,τι κουνιέται το χαιρετάμε».

Τα παιδιά ξυπνούσαν επί μέρες από τα χαράματα, για να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά, χωρίς τη βοήθεια κανενός δήμου ή άλλου δημόσιου φορέα. Έτσι, για να κάνουν πιο όμορφη τη γειτονιά τους, πιο καθαρή, πιο ελκυστική στους επισκέπτες.

Όπως είπε ο κ. Νικολίτσης στη zougla.gr «Όλοι είναι στο πόδι, το χωριό καθάρισε, βάφτηκε, πήρε χρώμα, οι φούρνοι άναψαν και οι δρόμοι μυρίζουν φρεσκοψημένο ψωμί. Αξίζει να δουν όλοι το παράδειγμα μας, μια τόσο δύσκολη περίοδο. Ότι δεν έκαναν οι άρχοντες έκανε μια παρέα ανθρώπων».

Ανώνυμος είπε...

malista poli endiaferon
to tropo na mas pei mono pws na apallagoume!
giati ayta ta exoume katalavei oi perissoteroi!