28 Απρ 2010

ΒΟΛΕΥΤΕΣ!!!

Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010


1.500.000 Ευρώ επίδομα στους "πατεράδες" του Κυνοβουλίου για αγορά PC!

Οι βολευτές θα μας τρελάνουν: 1.500.000 ευρώ επίδομα για αγορά H/Y!

Την ίδια στιγμή που ανακοινώνονται τα νέα οικονομικά μέτρα και οι "απλοί άνθρωποι του μόχθου" καλούνται να πληρώσουν ...το μάρμαρο.!

Η Βουλή των Ελλήνων κατά ομόφωνη απόφαση (ΦΕΚ223 Α), ενέκρινε εν μέσω κρίσης - πρόγραμμα επιδότησης για όλους ανεξαιρέτως τους βολευτές και ευρωβολευτές... προκειμένου να αγοράσουν το δικό τους προσωπικό εξοπλισμό πληροφορικής!

Προκειμένου να αναπτύξουν τις δημόσιες σχέσεις τους, μέσω του διαδικτύου με προϊόντα όπως:Επιτραπέζιους Η/Υ

Laptops

Notebooks

Πολυμηχανήματα - Εκτυπωτές

Τηλεφωνικό κέντρο

Fax

Λογισμικό αυτοματισμού πολιτικού γραφείου

Προγράμματα Η/Υ

Δορυφορικό δέκτη

...και ότι άλλο gadget μπορεί να περιλαμβάνει ένα σύγχρονο πολιτικό γραφείο.

Όπως προκύπτει από το επίσημο έγγραφο, κάθε βολευτής επιλέγοντας τον δικό του ..."προμηθευτή", προσκομίζει στο Τμήμα Προμηθειών και Διαχειρίσεως της Βουλή τιμολόγια αγορά έως 5.500 ευρώ έκαστος (αναλόγως με την κατηγορία που ανήκει) και ο ..."προμηθευτής" θα περνάει να εξοφλείται από τη Βουλή των Ελλήνων.

Με έναν πρόχειρο υπολογισμό των 300 της βουλής μαζί με τους ευρωβουλευτές, πού επίσης δικαιούνται το επίδομα, μας δίνει ένα ποσό μεγαλύτερο από 1.500.000 ευρώ.

Με τις υγείες μας, να τους χαιρόμαστε!!!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ… Την ώρα που περικόπτουν μισθούς και ζητούν θυσίες από το Ελληνικό λαό, οι ίδιοι επιχορηγούν τους ...εαυτούς τους με 5.500 ευρώ για τον κάθε βολευτή, συνολικού κόστους ...(1.500.000) ευρώ για την αγορά - άκουσον άκουσον Η/Υ, λες και δεν έχουν υπολογιστές και χρειάζονται επιχορήγηση 5.500 ευρώ για να τον αγοράσουν και από δικό τους ..."προμηθευτή" παρακαλώ!

2 σχόλια:

giannis είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=3lN40jLcHkM

giannis είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=9p1syaWAOxQ